Δορυφορικό σύστημα πλοήγησης GPS

Το Bravo 400S Navigator και το Navigator LT  της ARAG είναι δύο δορυφορικοί πλοηγοί σχεδιασμένοι αποκλειστικά για γεωργική χρήση και για να καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών χρηστών. Χάρη στη μεγάλη, ευκρινή και προστατευμένη έγχρωμη οθόνη τους και το πρωτοποριακό -ειδικά σχεδιασμένο- λογισμικό τους, αποτελούν το κατάλληλο εργαλείο για τις περισσότερες γεωργικές εργασίες.

 

Εργασία μέσω GPS

Με την εμφάνιση του αρχικού μενού, κατά την έναρξη της λειτουργίας του, το Bravo 400S Navigator/Navigator LT είναι έτοιμο να ξεκινήσει μία καινούργια εργασία ή να συνεχίσει μία προηγούμενη. Απλά ορίζουμε το αρχικό σημείο Α και το τελικό σημείο Β κατά τη διάρκεια της πρώτης διαδρομής και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες πλοήγησης θα εμφανιστούν στην οθόνη.

Κατά τη διάρκεια της χρήσης τους το Bravo 400S Navigator /Navigator LT εμφανίζουν μόνο τις απαραίτητες πληροφορίες και ενδείξεις για τη σωστή και εύκολη πλοήγηση μας στον αγρό, ελευθερώνοντας έτσι χώρο στην οθόνη για καλύτερη απεικόνιση της επιθυμητής διαδρομής. Η πρόσβαση σε όλες τις πρόσθετες πληροφορίες και στις πολλαπλές λειτουργίες των, γίνεται με την χρήση των πλευρικών πλήκτρων λειτουργιών τοποθετημένων εκατέρωθεν της οθόνης.    

 

Αναφορά εργασίας

Με το πέρας ή και κατά τη διάρκεια της εργασίας, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να προβάλει στην οθόνη το υπομενού Αναφορά εργασίας. Σε αυτή την προβολή μπορεί να δει την εργασία του με διάφορα επίπεδα μεγέθυνσης (π.χ. ώστε να επαληθεύσει αν έχει αφήσει σημεία ανεφάρμοστα)  και να προβάλει τα δεδομένα αυτής όπως την περίμετρο και το συνολικό εμβαδό του αγρού, την συνολικά εφαρμοσμένη, την υπερκαλυμμένη και ακάλυπτη επιφάνεια αυτού, τα γενικά σημεία ενδιαφέροντος που τυχόν έχει αποθηκεύσει και τα σημεία παύσης εργασίας του.Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης