English

TRACK-Guide II
 • Προετοιμασμένο για το μέλλον χάρη στο λογισμικό APP&GO
 • Μπορεί να αναβαθμιστεί σε τερματικό ISOBUS
 • Λιγότερα διπλοπεράσματα
 • Λιγότερες ακάλυπτες περιοχές
 • Έγκαιρη προειδοποίηση των επερχόμενων εμποδίων
 • Δυνατότητα εργασίας κατά τη νύχτα ή σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας

Οφέλη για εσάς:

 • Εξοικονόμηση καυσίμων και πόρων
 • Ελαχιστοποίηση των απωλειών στην παραγωγή
 • Προστασία απέναντι σε δαπανηρές ζημίες από λάθη κατά την εφαρμογή
 • Αυξάνει την παραγωγικότητα και την απόδοση της εργασίας σας
 • Μείωση του απαιτούμενου χρόνου για την πραγματοποίηση στροφών μέσα στο χωράφι

 

 

Το TRACK-Guide II είναι ένα πολυτάλαντο μηχάνημα υψηλής τεχνολογίας .Οι λειτουργίες του TRACK-Guide II επιτρέπουν τη χρήση του τερματικού οπουδήποτε, όχι μόνο για την παράλληλη οδήγηση ως GPS αλλά και για τον πλήρη έλεγχο μηχανημάτων μέσω του πρωτόκολλου επικοινωνίας ISOBUS. . Η νέα έννοια του λογισμικού (software) και του υλικού (hardware) δίνει στο τερματικό πρωτοφανή μεταβλητότητα. Ως χρήστης, μπορείτε να ενεργοποιήσετε εφαρμογές (apps) και επιλογές επέκτασης για την αναβάθμιση του τερματικού σύμφωνα με τις ανάγκες σας, προσαρμόζοντας το στις προσωπικές σας απαιτήσεις. Ως εκ τούτου, επωφελείστε από την απόκτηση μίας προετοιμασμένης για το μέλλον συσκευής και απολαμβάνετε ένα τεράστιο πλεονέκτημα κόστους  

 

Η βασική έκδοση του TRACK-Guide II περιέχει την εφαρμογή TRACK-Leader, ένα φιλικό προς το χρήστη σύστημα παράλληλης οδήγησης για παράλληλες ευθείες ή καμπύλες. Στο κάτω μέρος της οθόνης προβάλλεται το μηχάνημα με τη γραμμή κατεύθυνσης ως γραφική απεικόνιση. Στο επάνω μέρος της οθόνης, την επικεφαλίδα, προβάλλεται ένα light bar. Η κάτω γραμμή αυτού προβάλλει την απόσταση από την ιδανική γραμμή ενώ η επάνω προβάλλει μία προεπισκόπηση της πορείας. Το σύστημα επίσης μπορεί να επιτρέψει, ως επιλογή, την καταγραφή τυχόν εμποδίων που μπορεί να βρίσκονται στο χωράφι.

 

Όταν χρησιμοποιείται η λειτουργία SECTION-View, ο χρήστης ενημερώνεται πότε πρέπει να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν τα τμήματα του μηχανήματος με το οποίο εργάζεται. Τα εμπόδια, οι γραμμές καθοδήγησης καθώς και τα όρια των χωραφιών μπορούν να αποθηκεύονται. Η διαχείριση των χωραφιών και των μηχανημάτων γίνεται πολύ εύκολα με τον ορισμό ονομάτων για καθένα από αυτά. Εργασίες που για κάποιον λόγο πρέπει να διακοπούν μπορούν να αποθηκευτούν, ώστε να ολοκληρωθούν οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον. 

 

Χάρη στην καινοτόμο φιλοσοφία λογισμικού "APP & Go", το TRACK-Guide II έχει σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες. Ενώ μπορεί να ξεκινήσει ως ένα ολοκληρωμένο σύστημα καθοδήγησης, η συσκευή μπορεί να αναβαθμιστεί σε ένα πλήρες τερματικό ISOBUS ικανό να επικοινωνήσει και να συνεργαστεί με όλα τα ISOBUS παρελκόμενα μηχανήματα (συμβατά με το πρότυπο ISO 11783). Η μέγιστη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα μπορεί να επιτευχθούν χρησιμοποιώντας μια σειρά από σήματα διόρθωσης και συστήματα RTK. Στο καινοτόμο αυτό τερματικό μπορούν να συνδεθούν κάμερες για την παρακολούθηση της εργασία σας όπου απαιτείται, καθώς και το computer ψεκασμού Spraylight (χωρίς την ύπαρξη ISOBUS) για τη ρύθμιση και τον αυτόματο έλεγχο του ψεκαστικού σας (SECTION-Control). Για την ανάλυση και την αποθήκευση των εργασιών σας και των δεδομένων αυτών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν εφαρμογή της Müller Desktop TRACK-Guide ή τη διαδικτυακή πύλη farmpilot.

Όλα τα τερματικά της Müller είναι εφοδιασμένα με ενσωματωμένο Τρακτέρ-ECU (TECU) ως στάνταρ. Ακόμη και σε ελκυστήρες χωρίς ISOBUS, αυτό εγγυάται ότι τα μηχανήματα που θα συνδεθούν, θα λαμβάνουν πληροφορίες όπως ταχύτητα, στροφές PTO, θέση εργασίας και την κατεύθυνση κίνησης. Οι πληροφορίες αυτές είναι σημαντικές στις μέρες μας, διότι είναι απαραίτητες για τις εφαρμογές της γεωργίας ακριβείας.
Ακουλουθείστε μας στο Facebook
 Login  Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης